joi, 6 iunie 2013

(re) chemari

Vino, i'am soptit, sa ne strivim gingiile in clapele pianului mustrator, printre campuri orbitoare de levantica, unde sa cadem liber ca pasarea cerului si sa facem schimb de maini si minti, unde sa aruncam cu oximoroane si absurditati, unde sa ne decojim de fotografiile iradiate ale trupurilor imputinate.
Hai, nu iti ascunde obsesiile, ma poti abandona si regasi in acelasi pat cu cearceafuri vorbitoare, ma poti uita si iubi cautandu-mi venele, ma poti bea si scuipa cu aceeasi gura amara si mirata.
Stii, sferele ma ametesc, numai trage cu urechea la dansul meu de fluture innebunit in incandescenta. Nu te teme, nu fur nimic din tine, nici nu zabovesc, da'mi numai un pahar cu vin si priveste cum visez foca ce mananca fete cu parul lung cat ele insele, infasoara'ma in fumuri lungi ale acelor tigari trecute clandestin, aerate si aromate,dansele stiu mai bine sa decimeze frumosul.
Da'mi, de sub maneci incetinite, strazi intortocheate si palarii demodate cu iepuroaice gestante, invata odata sa spui minciuni proaspete ca cuburile de gheata, pleaca desirandu'te in rugaciuni pentru prostie, lasa'ma pe mine cu clopotele.

Niciun comentariu: