duminică, 15 august 2010

întrebările cu răspuns multiplu dăunează grav sănătăţii

Am sărutat un necunoscut azi-noapte,după un pachet de ţigări, o tequila si n beri.
Am sprijinit trotuarele apoi, intr-o stare de rău cu greu descriptibilă, in timp ce cuvintele rodeau pe dinăuntru si imi umpleau gura,gata să iasă,să ia aer,acolo jos prea se sufocau,le ascunsesem pentru prea mult timp.
Vreau să fiu genul de om care să stie ce vrea, chiar dacă poate nu o să aibă niciodată. Dar măcar să stiu, si nu să mă intreb dacă ce mi se intâmplă e ce imi doresc sau de fapt nu imi doresc, dar de ce să nu profit de ocazie? Doar că până la final, fără vreo justificare coerentă, nici măcar pentru mine, aleg să plec, să pun punct.
Nu stiu ce vreau, stiu doar că nu-mi e bine asa cum e acum,dar nu pot să arăt cu degetul spre ceva anume, totul pare croit anapoda,ca si cum incă de la inceput a fost asa, numai că nu am vrut să văd, sau am fost prea ocupată cu altele.
Oamenii incep să dispară, să aibă contururi sterse, să nu le mai pese, să nu mai reacţioneze, să nu mai vorbească asa cum o făceau inainte. Iar eu sunt unul din ei, am fost, o să fiu.

7 comentarii:

Darael spunea...

Bine ai venit in Clubul-Celor-Care-Vor-Sa-Stie.... intrarea 2 lei.

Iesirea doar pe scara de incendiu.

/send choco-boco de bun venit. Nu e nici un raspuns in bucatica dulce, dar e buna, pe cuvant de pionier.

Rareș spunea...

sarutul necunoscut face cat o mie de cunoasteri

zenobia spunea...

Rareş,dimpotrivă.

Anonim spunea...

"un pachet de ţigări, o tequila si n beri" nu sunt o scuza

zenobia spunea...

scuză pentru ce, anonim?

Anonim spunea...

Scuza pentru faptul ca ratacesti pe cai necunoscute numai pentru a incerca daca nu cumva acolo se ascunde ceea ce cauti!

zenobia spunea...

dar nici nu am pretins vreodată că ar fi o scuză. rătăcesc pe căi necunoscute deoarece pe cele cunoscute nu am găsit nimic. nu asta facem cu toţii?
la fel de bine, "anonim" nu e o scuză!